S brambory jsem učinil takový pokus , zda-li by obstály v přírodním ekosystému. prostě usadíte-li hlízy do společenstva planých rostli, jestli by brambor měl šanci zplanět ?- neměl. Zpravidla do 2 let rostliny zanikly. Zvolil jsem odrůdu Walfi,která se mi zdála blízká planým původním druhům - měla hodně natě, bohatě kvetla a plodila (bobule). Možná by se déle udržely v chudých kamenitých půdách, bez velké konkurence jiných rostlin. Musím si ještě zjistit v jakých podmínkách rostou jeich planí předchůdci a zkusit jiná stanoviště.
Prohlédnuto: 510 x
Permalink Odpověď přidal(a) Ivo Pivo na 1.Leden.2012 v 16:24 ivo pivo : Chcete mě zabít? :) Málem mi rupla od smíchu cévka v mozku.
jarda bon jovi říká:
Tak já si především myslím, že došlo k záměně nějakého matrjálu k hulení a autor nevědomky nacpal do čulumu směs hypermanganu a střelného prachu či korditu, nebo okysličovadlo do raketových motorů. Následně inhaloval jako konopí a .....v tom se to stalo.Mozek mu vyletěl zadnicí ven....
Jedná se samozřejmě o recesi, o mystifikaci a kdesi v dálce nekdo brečí smíchy, co nevymyslel za koninu. Pochopitelně že to fungovat nemůže, důkazem budiž plemenitba zvířat......
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Včely
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé
Půda Škůdci Komunity
Dřevo Ekologie Spory