Mám měsíční káčata na prodej. Kdo má zájem, napište. Jirka

Popisky: nabízím, zvířata

Prohlédnuto: 590 x

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Alda Linhart: Podkrkonoší

Dobrý den, nabízíte indické běžce i teď na jaro 2012? Za jakou cenu? Děkuji za odpověď. J. Ševčíková

Jaroslava Ševčíková: Mám loňské kačery za 300Kč/ks. Slimáky žerou stejně jako kachny a můžou se do nich pustit hned jak vylezou :-) Než budou letošní kachňata, tak to ještě dost dlouho potrvá.

Děkuji za rychlou odpověď. Jestli jsem správně pochopila z diskuze, tak jste z Podkrkonoší?

QNX říká:

Jaroslava Ševčíková: Mám loňské kačery za 300Kč/ks. Slimáky žerou stejně jako kachny a můžou se do nich pustit hned jak vylezou :-) Než budou letošní kachňata, tak to ještě dost dlouho potrvá.

Jaroslava Ševčíková: Ano.

Věnuji do dobrých podmínek (a nejlépe vegetariánům) mladé indické běžce vysezené loni, je to kačer a dvě kačenky.

Ideální by byla kratší doprava, sídlíme mezi Hradcem Králové a Trutnovem. (původ rodičů: Zuzka z lesa, kačenky jsou pstruhové, kačer divoké zbarvení)

Dobrý den, o Vaše běžce bych měla veliký zájem. Nabízím jim ubytování na velké přírodní zahradě, v přátelském prostředí nadšených ekozahradníků a dvou hodných dětí v Olomouckém kraji. Je to sice trochu dálka, ale snad by se to nějak zvládlo.S pozdravem

Jaroslava Ševčíková (www.ekozahradnice.cz), tel. 604 814 014

Radka Hamplová říká:

Věnuji do dobrých podmínek (a nejlépe vegetariánům) mladé indické běžce vysezené loni, je to kačer a dvě kačenky.

Ideální by byla kratší doprava, sídlíme mezi Hradcem Králové a Trutnovem. (původ rodičů: Zuzka z lesa, kačenky jsou pstruhové, kačer divoké zbarvení)

Kačky už jsou zadané

Odpovědět do diskuse

© 2012   PermaWeb

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby