tak prý 25.7. se má jednat mezi těmi vládními parazity o zpoplatnění sběru hub a lesních plodů...a jak jsem se díval, tak cena je závratná...zdůvodňujou to mimo jiné tím, že ryby se taky chytat bez povolenky nesmějí...ovšem o ryby se někdo stará, zarybňuje toky zdevastované ekohavariemi a kdo se staré o růst hub a lesních plodů...??? exkomouš stránský...??? a jak to dopadlo s těma léčivkama aj...???

Popisky: společnost

Prohlédnuto: 143 x

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

cyp se píše s - y - a ne s i...ale dovedu si dost dobře představit, že třeba se toho teď nějaký ten postkomunistický cyp chytne a bude to, parazitovi, vrtat hlavou...nakonec se dočkáme třeba nějakých permanentních povolenek ke sběru toho či onoho...

Martin Gross říká:

Jinak:

Ptal se někdo Kňavy, jestli je to kachna?  U těch cipů nahoře bych tohle i čekal. Co když se 25. skutečně v zákonodárných síních projedná a schválí..........  

A co když se toho fakt někdo nahoře napřesrok někdo chytí.....

VÁŽNĚ jsou věci, o kterých se NEŽERTUJE. 

rád bych věděl, kolika lidem to při přečtení či zhlédnutí zpočátku připadalo jako žert...když se v parlamentu už málem prý přeli o jemnosti hajzlpapíru...kdyby si třeba někdo udelal srandu z toho, že nepřízpusobivým seberou peníze aby je nemohli propít a prohrát v automatech, tak jsem zvědav na ty bouře po jejich slumech a favelách...!!! a taky by to byl jen žert a ještě by se autor jistě dočkal obvinění ze šíření poplašné správy...!!!
Lucie Filipská říká:

No ahoj RBT! Mi to jako zert nepripadlo bo tady v Belgii je zbirani hub zakazano. At na soukromym tak na statnim pozemku musis mit souhlas majitele a jen pozbirat pro "vlasti spotrebu" (jo, to kilo nebo dva ;-)). Na nekterych -soukromych- pozemku na rocne zbirani tu zaplatis padesat eur, pak jinde vzdy hrozi nejaky hajny ktery ti vynada kdyz zbiras v statnim lese..

Kdyz tu, tak proc ne jinde...

Ach inspirujici evropa!

Zdravi maringotkarka

Veronika

to jsem měl na mysli, tu belgii ale nějak jsem na to zapoměl...říkal mi o tom kolega, co nějaký ten pátek v belgii pobýval...že šli jako na houby a jak je pak přinesli na kvartýr, tak se všichni divili, co že to spáchali...proč si je nešli koupit do obchodu...!!!

Veronika a Marek říká:

No ahoj RBT! Mi to jako zert nepripadlo bo tady v Belgii je zbirani hub zakazano. At na soukromym tak na statnim pozemku musis mit souhlas majitele a jen pozbirat pro "vlasti spotrebu" (jo, to kilo nebo dva ;-)). Na nekterych -soukromych- pozemku na rocne zbirani tu zaplatis padesat eur, pak jinde vzdy hrozi nejaky hajny ktery ti vynada kdyz zbiras v statnim lese..

Kdyz tu, tak proc ne jinde...

Ach inspirujici evropa!

Zdravi maringotkarka

Veronika

Odpovědět do diskuse

© 2012   PermaWeb

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby